Prona


 • J. ME QIRA 1+1 ME VERANDE DHE KOPESHT 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Apartament

  Siperfaqja 90m2

  Tualete 1

  VerandeKopeshtRrethim me mur

  Detajet 20000 Leke

 • J. ME QIRA 1+1 I MOBILUAR 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Apartament

  Siperfaqja 60m2

  Tualete 1

  Ballkon

  Detajet 16000 Leke

 • jepet me qira BANESE ME KOPESHT 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Vile + Toke

  Siperfaqja 130m2

  Tualete 2

  KondicionerBallkonParkingVerandeKopeshtRrethim me mur

  Detajet 20000 Leke/muaj

 • VILE ANTIKE ME QIRA 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Vile + Toke

  Siperfaqja 200m2

  Tualete 2

  Sistem ngrohjejeBallkonParkingVerandeKopeshtRrethim me mur

  Detajet 400


 • 1+1 ME QIRA I MOBILUAR 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Apartament

  Siperfaqja 70m2

  Tualete 1

  Detajet 13000 Leke/muaj

 • JEPET ME QIRA APARTAMENT I RI I KOMPLETUAR 2+1 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Apartament

  Siperfaqja 100m2

  KondicionerBallkonAshensor

  Detajet 230 €/muaj

 • JEPET ME QIRA 2+1 I MOBILUAR 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Apartament

  Siperfaqja 90m2

  Tualete 1

  KondicionerTVSistem ngrohjeje

  Detajet 18000 Leke/muaj

 • LOKAL SHERBIMI 150 M² + 50 M² VERANDE 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Lokal

  Siperfaqja 200m2

  Tualete 2

  VerandeRrethim me mur

  Detajet 40000 Leke


 • MAGAZINE 540 M² 

  Jepet me qera

  ELBASAN

  Tipi i prones Magazine

  Siperfaqja 540m2

  Tualete 2

  ParkingKopeshtRrethim me mur

  Detajet 500